Om Scandinavian Hemp

Scandinavian Hemp grundades 2014 som ett litet företag med stora drömmar, som nu blir verklighet i takt med att samhället återupptäcker en av de mest användbara växter man känner till.

På kort tid har vi vuxit till en av skandinaviens största producenter av hampa-produkter.
Den snabba expansionen beror främst på två faktorer, dels på att vår råvara helt enkelt är den bästa som finns. Hampan vi använder odlas endast i Sverige av kontrakterade odlare. Under sommarens långa dagar och ljusa nätter växer hampan på giftfria ekologiska odlingar, mitt i naturen, långt ifrån vägar och städer.
Dessutom framställs våra produkter så skonsamt som möjligt, koncentratfritt, med en unik metod som bevarar alla aktiva ämnen i plantan. Detta holistiska förhållningssätt bibehåller den naturliga synergin i hampan och låter dess ämnen samverka, vilket märks i resultatet.
Tack vare att vår olja har alla viktiga hjälpämnen kvar, jämfört med laboratoriekoncentrat där allt utom en enda Cannabinoid har avlägsnats, krävs inga stora mängder av våra produkter, vilket gör varorna mycket dryga och prisvärda.